Thursday, April 7, 2011

POST 88: daPATKaN kRafT bAG DI bAkE wItH yEN !!

Dearie All,


Gembiranya la bile mendapat satu komen hari ini......


r3bL menulis " saya dapatkan di bake with yen. 100pcs: RM3.30 ;D

waaaaa....super happy...
thanx eh cik r3bL...another mavles B2B...
so...kalo 100pcs: RM3.30...then 1000pcs baru RM33....
berbaloi-baloi.....kih3....
ok.....this saturday....alang2 nak gi tempat yg rai  bgtau tu....bolehla gi skali ke bake with yen nih....
utk lokasi boleh klik sini

if kraft bag tu mengikut spec org...tahan berat & kertas tebal...
confirm pegi beli...
nanti org tulis review ekk....

hmm...untung gak kan berkawan dgn other B2B...byk keje yg dapat dimudahkan...
love u oll....mmmuahhhss..

Lagi cerita kraft bag

5 comments:

r3bL said...

;D
nanti bila da beli tu, dia memang leper cenggitu. dia ada cara lipat dia utk jadikan dia duduk.. nanti kite ajar di next entry, insyaAllah.

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

hi3....tq r3bL....really2 glad awk share info tu...seronok lagi nih...kih3

zimie said...

hihi bestnye nanti nak g visit la kedai ni.kebetulan dekat dengan rumah.yayy muahh korang.semangt2 DIY ;)

Anonymous said...

erm nk beli kat mne ae brown paper ni

Norfizah binti Tambi Chek said...

boleh bagi contact no utk beli paper bag ni tak? emel saya norfizahtambichek@yahoo.com
tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...