Thursday, October 13, 2011

POST 209: MoSt MeMoRaBlE WeD DrEsS (Part 1)

Salam semua......

"Most Memorable Dress"
Memorable sbb banyak kisah yg saya simpan di sebalik sehelai baju ini....
Saya berbicara tentang ini.......



Saya ingat takmau buat review ini awal2....
Byk cerita istimewa di sebaliknya..kena cari masa yg btul2 lapang utk menulis...
tapi byk feedback dan request yg nak saya review...
jadi saya buat demi anda...(^^)
tapi review kena part by part la...
sbb saya mmg tak byk masa...
**so sorry utk emel yg tertangguh, komen tak berbalas....
tak sanggup biar suami sorang2....huuuu~

DIY design & detailing....
Cheapest dress to a super gojes dress??
**bukan saya yg kata gojes....mereka yg lihat yg kata...
**mudah2an perkataan itu benar2 ikhlas....tihihihi~
okeyh, esok saya review.....skrg da rindu husband...**wek..!


till then, bye-bye..........

16 comments:

Miss Sunshine said...

cantik sangat!!!

Cik Puan Mimi said...

cantikkk~
buat sendiri ek? cantiknyee..buat la tutoriall..nk tengok! hehe :)

Fariza said...

wow. mmg cntik

Gadis said...

mmg cantik...=)

hanizan said...

simple but it's really gojes dear..

Cik Roza said...

sangat simple & cantik!!!!!!

::Aja:: said...

kak lija..creative n nice...kalo tgn aja jgn harap la...xgheti nak decorate sndiri.hancus karang.heee

Hunny Kitty said...

hadoh cantik ok....tapi kalao tangan tu mmg tangan jahit menjahit ape2 pun leh jadik

hanisah said...

cantik..i just fall in love with your dress! boleh jadikan tujukan tak? gorgeous!!!

hanisah said...

cantik..i just fall in love with your dress! boleh jadikan tujukan tak? gorgeous!!!

Syzrn Syda said...

cantikkk! i'm getting married next year. ingat nak DIY to save budget! btw, dress you tempah dekat mane? material ape? atau dress pun you jahit sendiri??

Nur_cahayamataku said...

salam...cantik sangat dress ni...

*Ms.Serry Fatieha said...

really love the gorgeous dress... sangat2 cntik... make me feel nak buat mcm tu juga... simple + cheap = gorgeous

Mr & Mrs Chenta to be said...

cantik sgt...!! dress tu beli mn? beli da siap or tempah? hehehe

ka-ii said...

sangat2 cantik dress tu. sangat.

Qiela said...

awak, kite baru perasan, warna dress awk, sama dengan warna baju nikah sy!!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...