Saturday, August 6, 2011

POST 185: My DrEaM VeiL ConTesT by Non-CinDerELLA StorY

Salam All....

Since ramai yg berminat nak join contest....
org pon buatla contest...
sbb buat contest???
byk sbb....antaranya: saya suka bulan ogos dan saya suka anda semua....hehe..
so, bg give away sket utk tambah keseronokan menulis blog...(^^)

Saya tak tag sape2 utk join contest ni....
So, sape2 yg berminat ramai-ramaila bolehla join......
buatlah hebahan, sebaran etc....
kalo takmau join, kecik ati saya.....hahaha


My Dream Veil Contest By Non-Cinderella Story


 
1. Terbuka kepada semua pengikut blog Non-Cinderella Story. Bagi yg berminat untuk menyertai pertandingan, sila ikuti blog.

2. Buat satu entry bertajuk “My Dream Veil Contest by Non-Cinderella Story”. Sticky entry amat digalakkan.

3. Terangkan dan huraikan veil idaman anda dengan terperinci (Potongan, Panjang, Ton Warna, Jenis dsb). Tertakluk kepada satu veil sahaja dan veil bukan potongan “long trailing veil”.

4. “Link” entry tersebut dengan blog ini.

5. “Tag” 3 org pengikut anda dan maklumkan mereka mengenai pertandingan ini.

6. Tinggalkan link entri tersebut pada kotak komen entri ini.



Pemenang akan dipilih berdasarkan syarat-syarat berikut:


1. Entri paling kreatif, berinspirasi dan terperinci.

2. Realistik sesuai dengan “tagline non-cinderella story”. Maksudnya, janganlah veil impian anda tu ala-ala veil puteri dari kayangan dipenuhi batu permata dsb….(^^)

3. Tarikh tutup pertandingan ialah pada 31 Oktober 2011. Pemenang akan diumumkan dalam tempoh seminggu dari tarikh tutup pertandingan.

4. Hadiah akan diberikan dalam tempoh sebulan selepas pemenang diumumkan selewat-lewatnya 2/12/11. Kenapa sebulan?? Saya perlu masa untuk buat veil tersebut...(^^)



Hadiah Pertama: “Your Dream Veil” (veil as per request by the winner)


Hadiah Kedua: Veil jugak – yg ni ikut budi bicara saya nak buat veil yg cane.


Hadiah Ketiga: Sama mcm hadiah veil kedua…hehe


**Warna veil bagi hadiah kedua dan ketiga adalah mengikut kehendak pemenang.

19 comments:

nolyndila said...

x sempat nak join..my wedding bln oct..sedihnya... :(

sweethemohemo said...

rase nk join... ;)

kitakesitu said...

wah bestnya,nk join la...insyaAllah =)

zimie said...

ya Allah baiknye lijah ni.bulan2 puasa buat contest macam ni.ala22 amal jariah gituw.hehe insyaAllah MAHU join!skrg tgh blur nak veil jenis mcm mane.ekeke

The lover said...

kite nk join...tp hadiah kite xnk veil...

A.N.A said...

nk join...yeaaaaa...

Mizz Ryn said...

hye lijah .. ryn br je join dunie blog ni .. hehe .. niat mcm nk join tp follower x ckup la yunk ..

K.I.N.A said...

xboleh join jugak..hee..kite kan kawen tarikh sama..:)

cikFM said...

suke.. suke...

Aq said...

Cik Lijah.. Kte join je asenye... Tp... Ntah lw... Mgkin sbb kte xthu bile kte dpt jd B2B.. Huhuhuhu.. Rncg ad.. Tp bile 2.. Ntah le.. Ikat tunang pon blom ag.. Nk ke arah 2 pon lom ag.. Ap ase cm nk join contest nieh.. Sb ske berangan.. Hahahaha.. Follower pon xthu ckup ke x.. Mizz Ryn.. Kte serupa... Eh salah.. Kte senasib.. Hehehehe...

anaztasias nora aira said...

huaaaaaaaaa sempat ke nora join ni huhu

nida-razak said...

ala lija..mcm xsempat je nk join, wedding nida 2/12 tu...huhu...

A 'n' M said...

ala...nak join tapi sempat ke?huhu..kalau rajin dan kreatif saye join eh?hehe..

Renee Meow said...

yeay nak join voley...?? :D btw i linked n followed u dear.. :D

cik lin butterfLYNN~~ said...

nice contest cik lijah.. tp sygnya x dpt join, coz majlis lin 20.11.2011, sobs.. btw, lin dh follow blog lijah n linked it in my blog : http://linbutterflynn.blogspot.com
;)

cik lin butterfLYNN~~ said...
This comment has been removed by the author.
FarEast said...

Salam Cik Puan Lijah.. baru jew join

here the link

http://mylifemytreasure-noorfaizah.blogspot.com/2011/10/my-dream-veil-contest-by-non-cinderella.html

hapap2 menang la... really adore your touch...

schakeyra said...

joined http://what-the-story.blogspot.com/2011/10/my-dream-veil-contest-by-non-cinderella.html

haswani said...

salam sis.kalau saya nak tempah veil kan,kos dalam berapa rm? pm me pls.

has_aszwani@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...