Saturday, August 13, 2011

Our "Save the Date - 1st October 2011"

________________________________________________________

Sticky Post
Scroll Down for Recent Entries
________________________________________________________




More pics at Lens@Work

 
A non-cinderella story...

20 comments:

anaztasias nora aira said...

alololo sweetnya dear :) niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

hi3.....thanx ana....!!
terasa dilamun cinta kembali...ecech..

veesakura said...

lijah, very sweet!!! love it!

zimie said...

dari haritu lg dh jatuh centa dengan will u marry me tu.hehe majlis lijah kt mana?kalau kl nak dtg muleh?hihihi

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

Kat klang je dear...(^^)
td br je borak ngan cekmat nak ajak kwn2 B2B dtg majlis org.....silela dtg.....welcome sgt2...hehe

fitria said...

comel sgt2... :)

eMaH SoMeL said...

comei2..ska yg last 2..mmg truely cinderella la cik lijah..haha =P

mawar:merah:jambu: said...

alahai....sweettnyerrrrr!!!ske sgt pic yg 1st =)

Tengku Puteri said...

cantik pict2 kat atas tuh..! sweet... =)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

gambar yang firdt tu comel gila.. suka ah.

zimie said...

klang ke!! eii ok dekat2 yang penting klang valley.ajak tau.hihi zimie pun baru nak berjinak2 dengan dunia b2b ni.kalau orang ajak, zimie datang je insyaAllah ;)

h.a.n.a.m.i.e.y said...

sukanye pix yg 1st tu... comei.!

Bila Ku Kata Cinta... said...

cik lijah..cam meletoops jek mjlis nt..hehe....
Org klang ke? katner? D pon skang ni duk klang..boleh lah...kalau tersesat singgah ke mjlis cik lijah nt...mesti besh...meriah giler

Atiqah Ahmad said...

yeawww. sweet nyeeee. :)

suka gambar yang first.

Cik Lijah said...

cik love: tak meletop pon...meletop kena bom je kot...hehe...ti da dkt date sume dijemput ok...

tiqah: sweet muit gitu...hehe

♥ nana i am ♥ said...

comel nye gamba last tu >.<
b2b yang semakin busy ekk ..semoga Allah permudahkan segala urusan yeee.

Wanie said...

ala sweetnye dah macam cinderella story la :)

ILA HonEyBuNNy said...

wow....
so sweet la....

nak si dia wat cmne jugak la..ehhehhe

MEDIHA OMAR said...

Comelnya & so sweet!

Nabila Abnul Hisham said...

salam cik lijah..
congrates for your coming wedding..
baru je baca entry pasal beli emas 2..
xsangka awak beli kat tempat saya..hehehe..
semoga majlis berjalan dengan sempurna..
i follow you.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...