Saturday, June 11, 2011

POST 157: BaJu BrIdeSMaiD SiaP...

Dear All,

Baju bridesmaid da siap.....(^^)
siapa bridesmaid org...???
takde sape pon melainkan adek2 pompuanku....kih3...
baju ibu pon sama kaler dgn bridesmaid...

teal colour

teal colour...bukan turquoise pon.......
sbb turquoise patutnye biru2 sket kan....
tak mengikut tema lagi...! hahaha...

tp suka sgt baju2 bridesmaid ni sbb fitting cantek di bdn...
material cotton jek....murah, beli kat Jln TAR jek...
tak suka bridesmaid pakai lace & satin...shiny la..!
**dengki, takut bridesmaid lg menyerlah...keh3
buat baju kurung pahang...simple..

baju kurung pahang
ade 3 psg sumenye....
utk pengetahuan korg....
4 beradek pompuan termasuk saya....ade saiz badan yg lebih kurang sama...
jadi kami mmg tak pernah buat baju same kaler dgn corak...
rugi....! sbb takleh tkr2, pinjam meminjam baju....hik3...(^^)
ni 1st time buat baju same kaler dan corak...
semata-mata utk majlis kawen....
**dan utk raya nih...kih3...
so, mmg ade sentimental value ok...!

skrg...tinggal baju adek2 lelaki.....5 org sumenye...ramai kan??
termasuk abah....kena beli 6 psg...
hmmm...bile la nak gi beli nih.....(+_+)

4 comments:

miey anna said...

okeh..kita sama..buat baju u fam u raya n nikah sekali..weee ^_^

hidayah hiddensity said...

bernas idea cotton utk bridemaid.hehe.. adik beradik lelaki ramai ek? ada kedai kat jalan tar baju melayu murah.. kita pun ingat nak beli banyak2 utk family!!hehe *baru pulan dari jalan tar ni, =) *

tqahmisdar said...

adik beradik laki tqa pun ramai..cmne la nnti..hehe

plain jane said...

cantik nye kaler tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...