Sunday, June 5, 2011

POST 152: PeLaMiN + CaNVaS

Dear Readers,

Org tak tahula idea ni masih fresh atau sudah basi....
Tapi ia masih baru di tatapan mata org.....hihi...
pelamin + canvas...



gorgeous idea....!!
tanpa pelamin berpanel-panel, mereka hanya gunakan sekeping kanvas...
dan beberapa gubahan bunga di sisi.....simple, cantek, menarik...!!
instead of spending money to rent pelamin, yg bukan jd hak milik pon...
i rather spend it to print our pic in canvas...
kesudahannya jadi milik sendiri juga iye tak???
bolehla diabadikan di rumah pastu...(^^)

ok, kami curi2 je amek gambar kawen ni....
tetamu tak diundang...
kebetulan semalam org dan cekmat jalan2 di titiwangsa..ade weds kat situ...
so, kami suka sgt idea nih lalu snap pic dr jauh...
perkahwinan "asiah + syazwan"...
so, kalo asiah atau syazwan terjumpa blog ni dan terlihat gambar ini...
org mohon ampun curi snap pic....sbb cantek sgt kamu punya wedding...kih3...

tapi.....
kami kawen tidak berpelamin....
jadi sesiapa yg berpelamin....
bolehla consider ini di majlis anda....
semua pasti tertawan melihatnye....(^^)

Kalo cani mmg org tak tertawan.....! hehe


10 comments:

Nor Suhaiza said...

comey je pic tu...
ha3...

nida-razak said...

unik la pakai kanvas mcm tu.. =)

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

suhaiza ni kata org yg comey atau pelamin tuh....**perasan sudey....kih3...

nida: mmg sgt unik kan...tp sweet sgt....terasa nak berpelamin plak tgk cani...tihihi~

fitria said...

smart gak idea tu.. hehe.. tapi cam malu plak gmbr besar cam tu sbb saya tak cantik.. kalau cantik bangga sikit.. hehehe...

veesakura said...

smart la idea cmtu. tapi, i ni pemalu la plak nak letak gmbr besa2 cmtu. hehe. cik lijah, comelnyer! :D

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

fitria; ala.....sume org cantek tau......mana de yg tak cantek.......tp kalo gambar besar sgt mesti nampak byk yg kurg kan...ekehkeh...

vee: org pon pemalu gak...(^^) malu sbb bile bubuh gambar besar, nampak sume flaw...kih3

hidayah hiddensity said...

cantik, tapi malu juga.hehe.. nant gambar yang kat kanvas lg cantik sbb edited.huhu.. ;)

kitakesitu said...

sukanya tengok idea berkanvas di pelamin tu...rare =) cool idea

zimie said...

adeh nak pilih gambar 'terbaik' tu yang jenuh.muka we ols ni tak makan kamera sangat.hihi

veesakura said...

tu lah. tapi memang sangat convenient la. sbb dari jauh orang dah tau tu kenduri sape. takde la tersalah umah,kan? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...