Saturday, September 24, 2011

POST 203: PlaN B

Salam All.....

Alahai abahku....
dek kerana 'panik' nya......
byk cita2 tak kesampaian.....

takde bilik mcm dlm post nih...
bilik tak siap....jd pakai bilik lama....
bilik lama pon takleh nak decorate mcm nih....
alih2 saya buat sendiri renovation....
arrange sendiri keje.....

bilik takleh deco mcm kehendak....
kena buat Plan B...

Plan B saya....
psg backdrop utk katil...
ade sbbnye...mls nak citer....
sigh~

so, misi mencari idea....
bahan2 da ade....
patut cr idea sebelum beli bahan....
alahai lijah~

Idea 1
backdrop langsir belakang katil....
pasang setinggi syiling....sepenuh dinding...




Idea 2
Awan larat belakang katil...
tak sepenuh dinding...
jimat sket kain....hehe


Idea 3
2 tone langsir...
eh, kaler langsir sama mcm saya beli......



mmmm.....brainstorming utk deco bilik dgn adik2....
korang ade idea lain tak?? tlgla share....
pleeeeesssss.......

6 comments:

ni@ @in said...

ain suke idea yg no 3...combine 2 tone kaler..sweet j(^_^)

Cik Emie said...

Suke y last..blogger fatia punye kn? Nadia bayu pon inspired dr die la hehe..plan asal nk wt gitu la tp mcm sebijik lak, pastu nk wt tirai simple mcm nana tp xde chiffon kaler tu wuwuu..

Psstt: emi sokong lijah wt mcm last sekali ;)

Cik Zimie said...

eh eh cantik yang last tu. yang 1st pon cantek gak.tapi lagi suka yang last tu.ahaks.

lijah,saya belum dpt lagi kad anda.:P

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

suker sgt dgn idea no3...penah la tgk blogger nadia bayu follow idea tu tp dia edit2 sket kan...but still nice..

anyway salam perkenalan.... :)

- new b2b -

Cik Puan Mimi said...

yg first paling cantik tuuu~ xpe kain lebih sikit.janji cantik kan?

Anonymous said...

Pretty insightful. Thanks!

My blog:
Rachat de credit rachatdecredit.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...