Saturday, September 8, 2012

POST 263: ThE NeW CoMinG....

Salam....

Maybe ade yg wondering y da lama saya tak tulis blog kan...??
hehehe....

Skrg da jadi ummi....
Da ade priority baru....(^_^)

Yg ni pon bukan nak tulis panjang...
Cuma nak mengirimkan khabar kpd rakan-rakan yg tertanya-tanya keadaan saya...
Alhamdulillah...saya sihat...
Permata hati saya..."Zinnirah Az-Zahra" sihat juga hendak-Nya...

Saya baru memulakan kerja di kilang...
Baru menyesuaikan diri menjadi ibu...
Menyiapkan diri untuk penyusuan ekslusif susu badan buat anak saya...
Dan oleh kerana ini, maafkan saya jika menyepi di alam maya ini...

Bagi yg tertanya2 tempahan veil...
Buat masa ini, saya tak mengambil lagi sebarang tempahan...
Hanya menyiapkan yg ada sahaja....
Mungkin bila keadaan da betul2 mengizinkan....
Saya akan buka semula tempahan...(^_^)
**Malahan berkira-kira utk membuat bisnes on9 veil secara serius**
Tapi bukan waktu ini yang pastinya.....

Buat kawan-kawan yg telah memulakan kehidupan baru sebagai isteri....
Mahupun sebagai Ibu....
Tahniah saya ucapkan.....
Mari kita sama-sama menikmati bahagianya kehidupan fasa baru kita ini....(^_^)

TAHNIAH SEMUA...



Mereka dgn "veil saya"
Ikhsan gambar dari farhana, hajar dan atikah



Banyak yg saya nak cerita...
tapi tangan menaip ini seperti kaku di hadapan komputer...
Masih mengarang-ngarang utk memberitakan kehidupan baru saya ini...
Jika dilihat ayat yg ditulis pon ala-ala nak berpuisi pula...hahaha

Yang pastinya.....
Saya gembira menjadi ummi Zinnirah....
Zaujah Mohd Nor....
Dan sahabat terbaik teman-temanku...(^_^)

Zinnirah umur 1 Bulan....(skrg da usia 2 bulan 8 hari)
"Ummi Sayang Kamu"




13 comments:

noorliana zamri said...

tahniah comel anak

Tasnim Zaharee said...

Tahniah sis dah jadi ibu , btw sedap sangat name baby sis , semoga Zinnirah menjadi anak yg Solehah , Aamin:)

Rina Hamid said...

congrats lijah...mmg comel sgt2 bby..rase nak picit2 pp..eheheheh

~ NANA ~ said...

congrats dear :)

ni@ @in said...

lama puan lija cuti..hehehe..comelnya Zinnirah Az-Zahra..geram nk cubit pp bambam

Zimie said...

comelnya baby lijah.hehe lama betul ummi zinnirah ni menyepi. nanti wat comeback ye.hehe tahniah tau!!!

its me said...

tahniah lija...sy dh agak dh mst lija dh bersalin..sbb tu senyap...alhamdunillah semuanye selamat..tahniah lg sekali..doakn rezeki sy lak ye...:)

Izzati Hussain said...

tertunggu-tunggu bila akak nak bukak tempahan veil. :D

aNNor said...

comelnya baby....congrats cik lijah... lepas ni cerita pasal baby pulak yer? :)

::Aja:: said...

wahhhh..ade gmbr aja..aippp.curik..:P

tahniah dah jadi ummi..moga terdidik anak menjadi anak yg solehah..cite pasal baby ler lepas ni yekk...happy working jugak!!!

LyaEyz said...

Lija, meh email alamat nk pos kad..hope boleh dtg ke majlis lya sebelah lelaki.. nak tgk pic veil ciptaan lija kat sini >>>> https://www.facebook.com/photo.php?fbid=469318933099525&set=a.469318653099553.110200.100000642675583&type=1&theater

Fana | Aqim said...

wah..dah ade baby..comel..semangat nampaknye ye..huhu..Semoga akk and baby sihat2 saje ye :)

CiK CaBiLLa said...

eh kak farhana miracle tab lah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...