Monday, September 17, 2012

POST 265: DresS On SalE

Salam Semua....

Maafla bagi yang tertunggu-tunggu update saya....
Lembab plak nak update since laptop da takde...
Rumah kena rompak...huhuhu..
wedding ring pon kena kebas.....
Ni balik rumah my mom dapatla blog...
but that's different story la....
**meleleh air mata neh...wuuu~**

Janji nak bagitau saiz baju yg on sale kan...
So the measurement are:

32"-28"-34"

Setakat ini da ade buyer utk my turquoise dress tu...
So, nanti confirmlah jual kalo ade persetujuan kedua-due pihak..
Jadi maaf bagi e-mail yg tak berbalas tu.....
**takde kesempatan nak balas..(T_T)**
Mungkin kalo this buyer tak jadi beli...Saya akan hubungi yg lain plak...



Off White French Lace Dress tu belum dijual lagi...
Ade yg request more detail pic of the dress..
Insyaallah esok saya poskan....

p/s: Da tak muat da dress2 kawen saya tu....
      Nampak sgt pengembangan badan yg sgt berjaya selepas kawen...muahaha!!




2 comments:

Zimie said...

alamak rumah kena rompak ke lijah?uhuh dugaan.naseb tuan rumah takde apa2.syukurrr

Glory jane said...

ouch... sian nyer lijah...
dugaan kan? hope lijah & family ok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...