Friday, March 30, 2012

POST 249: RenTaL VeiL

Salam all....

Rental Veil....Anyone???
Open for April..
emel me; lijalila.maulana@gmail.com







The 1st Puan Penyewa.....
Cik Puan Izan..


Gambar dr hp nya....
Ok, forgetla bout the veil.....
sbb baju die....canteknye.....!! drooling...haha

But what makes me terharu....
Bile ade yg appreciate keje kite...
(^_^)

salam akak =)

akak! wani baru dapat parcel akak hari ni!!!
excited gile wani bukak parcel tu terus time balik mkn tengah hari kat umah tadi..
bukak2x, terus tergamam jap..coz SANGAT2X CANTEK!!!!
sy terus testing pakai shawl ngan veil tu..fulamak..ayu abes sy..hahahahahaha
mak sedare ngan mak sy bukan kemaen puji veil tu kot..
diorang puji akak buat kemas and cantek designnye..
sy sgt2x suka and epi sg2x skan ni kak..yehuuu!!
excited nak pakai time akad nikah hikhikhikhik..

baju nikah sy tak siap lagi..hopefully la ngam ngan baju nikah sy hehehehe..
tapi in case kalau tak ngam pon kan, sy akan pakai veil and selendang tu time mjlis khatam quran nati..hikhikhikhik

papepon, mmg sy sgt2x super duper suka ngan veil and shawl tu..
tak terungkap melalui kata2x!
dah la tak nampak bulat muka sy..still nampak muncung tu kalau pakai shawl..lagi la sy epi hikhikhikhikhik..

yg pasti, sy mmg akan bergamba and menggayekan veil ngan shawl tu time majlis sy and bagi gamba tu kat akak..
leh akak promote kat blog..confirm laku punye bisnes akak ;D



Thanx kepada semua rakan-rakan, silent reader, blogger fren yg sgt supportive....
Yg selalu bertanya khabar, doakan kesihatan saya, beri tips kesihatan dan pregnancy....
For all those compliments, for ideas...for everything....
Sgt2 terharu dgn anda semua....
Tak sangka blog ini dijadikan medium utk kite sama2 rapatkan ukhuwah dan kasih sayang....
Walaupun saya tak selalu komen anda sejak akhir2 ini...believe me, i read u oll always....
Sayang kamu semua....ciumpipikiripipikanan...muah...!!

6 comments:

Cik Saila said...

sayang cik lijah juga.. mmuah,mmuah! <3

Fana | Aqim said...

wah...excited pula rasanya nak tempah veil ngan akk nanti..huhu..

dhiera said...

memang cantik pun kak oiii~

iedaurora said...

wahh cantek bangat, macam nak tempah la cik lijah...

Cik Sue said...

sis.. veil ni bagi sewa tak? thanxx sis..

Micci Edelweis said...

awak..cmne nak rent veil ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...