Wednesday, December 14, 2011

POST 226: LesS WorD WedNesDaY - RoMaNcE in The Air !!

Saya tak pernah buat entry “Wordless Wednesday”
So, nak buat satu entri hari ini…walaupun not so wordless la…
Just less word dr selalu jek..

Tema – romantik geli-geli….hik3…
Sebab lepas kawen saya perasan, asal nak shoot gambar je…
Saya mesti keje nak peluk2, nak pegang2, nak romantik2….
Kurang humor & kreatif mcm dl…heh~
Mungkin sbb da dpt lesen besar, jd milik halalnye…
So, jgn sia2kan peluang sebegitu…muahahaha!!!









p/s: Ade yg bertanya pasal photographer...
      Masih mengarang2 lagi entry tersebut. Harap tunggu ye..(^-^)

15 comments:

one shaheeda said...

suweeeeeeeet ^__^

Cik Saila said...

second last picture = awesome!!!
bila turn saya nak cenggitu.. ;p

Mr & Mrs Chenta to be said...

suwittt.!!! hehe.. saje je kan buat kite tak sbr nk kawen gk. hahaha..
Semoga bhagia hngga ke syurga.. =)

K.I.N.A said...

suke baju2 lijah..cantik..:)..

dhiera said...

ini bukan geli orang tgk kak. ni buat org jeles. hek~

Mimin said...

Besnya dpt geli2 dah. Jeles!! Awk da kurg update blog la lately ni. Bz ek

Cik Zimie said...

auuuw so comel n romantic. ehem ehem ;p

imymemine said...

alalalala sweetnyeeee awakkk & suami ! oh oh sama laaa saya pun asal nak bergambar je mesti nak peluk hubby. dahmacam bantal busuk dah suami saya tu saya buat. hihihihi ;D

kaklong said...

xuwweeeet nyer, buat kak long tak sabar nak tawin! :)

Seindah Cinta said...

Salam..hye, nk tanya...shawl yg awk pakai, kaler biru tu beli ktner erh? berkenan la pulak...hehehehehe ;p

Ingat nk pakai tyme majlis bertandang umah lelaki t....info me a.s.a.p...

Epa Zarifa said...

sweettt sangat!!

http://epagroove.blogspot.com

(●*∩_∩*●) said...

hye lijah aka non Cinderella <3

Love ur dress for both apparels!

I've follow ur blog..
Do visit my blog

muarb2b.blogspot.com

(●*∩_∩*●) said...

Dear, kat mana u beli bunga ros 3d tu ek? cantik la^^

Cik Lijah said...

bunga ros 3d...mm bunga yg dekat baju tu ke??
beli kat GM klang je dear.....
beli siap...tinggal pasang & pastu buat beading......(^^)

.:Kiah-ohh-Kiah:. said...

cntik nye akk...suke tgk. baju pon cntik..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...