Friday, December 9, 2011

POST 225: Current Project

Current project is DIY-ing veil…
Untuk tempahan dan contest..



Ye, utk contest, ia lewat dr tarikh patut disiapkan….
Heh~
Mana taknye…masing2 request nak buat lewat…
Lewat lg dr tarikh majlis katanye…
Tak kesahla…..a gift is a gift…
Boleh je nak redeem bile2….

So, buat pemenang contest…
Saya ade anta e-mel….
Ade yg respond…ade yg tak….
So, yg belum lg respond, cpt2 ye buat demikian….
Hujung bulan ni saya akan pegi kursus…
Pastu kena sit for exam and do field work…
Dan tahun depan saya akan kembali belajar insyaallah…
So, nak setel la mana boleh setel dulu…hehe…

among the projetcs....still in progress..pemilik dirahsiakan...


p/s: minta tlg mimis drop e-mel kat blog saya…
       try drop comment kat blog die tak boleh…
       I think I got prob wif my mail account la….wuhuhu~

9 comments:

Shayra said...

sis lijah.. gambar yg last tu beaded chiffon ke? cantik la kain nya.. kalau tmbh2 beads lg, msti meletup2. hehe. :)

Cik Zimie said...

rasa2 macam pernah berkenalan dengan veil tu.tapi di mana ya:p

larikkkk

Cik Lijah said...

Wahaha....kantoi sudeyy...!

dhiera said...

zimie punye ke? walahhhh... hahaha.

uik, akak nak smbg belajar lg ke? larat ke nak jalan nt?

ilaSham said...

Wahhhhhhhhhhh, berseni sgt2 tangan awak nih..minta tunjuk ajar eh ~.~

Mimis said...

Wahai Cik Lijah... saya agak sibuk kebelakangan ini.. hihihi.. yup.. ari tu kite ada email awak..tp mybe awak x dpt email tu kot sbb klau x silap ada problem dgn email ye.. then kite pulak bz... klau pape leh emel to sweetheartstories@gmail.com.. :)

Mimis said...

ini my veil yg menang contest tu ke? hikhikhik.. :D

lieza said...

nak tempah veil macam ni boleh...

lieza said...

nal tempah veil mcm ni boleh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...