Thursday, December 8, 2011

POST 224: SePaTu KahWiN

Salam syg semua...



Lihat kaki saya....
ye, itulah sepatu kahwinku...haha..

Bg org lain ini mungkin disaster.....
Bukan takde kasut...
Saya memilih utk pakai selipar sahaja sepanjang majlis di rumah saya...
Senang bergerak....

Since majlis saya tak sama mcm org lain...
no sanding-sanding, no makan beradab...
just celebrating the honoured guests in our weds....
kaki yg cekap berjalan mmg sgt penting....
sepenting sepatu yg selesa....
dan yg selesa itu selipar jepunku....haha


maka...teperukla sepatu kahwinku di majlis perkahwinanku...
Mujur beli sepasang jek......
Nasib baik OP tak lupa amek gambar kasut....
kalo tak "dlm kenangan" jelah sepatu ku itu....


keesokan harinya saya pakai jua kasut ketika bertandang ke rumah lelaki....
pakai pon tak lama....dlm 2 jam......
tp husband plak pakai kasut crocs tak ori & buruk rupenye berharga rm10...
selesa katanya....
so, majlis kami berdua end-up dgn gambar2 sepatu yg tak berapa nak cantik....heh~


p/s: memori sepatu antara byk memori lain di majlis kami...
      org lain kata kelam kabut, tak proper...
      kami kata "kami bahagia dgn memori yg kami cipta sama ada sengaja atau tidak..."
      boleh citer ke anak cucu cicit....kih3

12 comments:

Cik Saila said...

eh, tapi lain dari yg lain la.. sy suka.. nk bt style kaki ayam dh mcm elyana pulak kan.. hikhik.

patut la sblm ni sy nmpk pic kasut crocs tu..ingtkan xsengaja..rupanya mmg sengaja eh..hehe

kalau sy tiru buat mcm ni ms wedding sy jgk boleh tak? ;))

Suria said...

suria pn masih memikir² nk beli ke x sbb takut nanti x pakai..huhu

kite suke laaaa picture tuuuu, sgt comel....sweett!! :D

Gadis said...

walaupun mcm tu tapi unik..

lain dari yang lain...=)
tetap sweet...

veesakura said...

banyak citer boleh share ngan anak cucu nanti. hehehe

erin moshimoshi said...

sempoi gilak selpar jerk

BLuRpL3 said...

so sweet gmbr awk. kena cari kasut yg betul2 selesa kan..klau tak nanti tak pakai..

do come, visit & be our follower at http://blurplediary.blogspot.com/

do keep in touch =)

aNNor said...

cik lijah, awak sgt best!

cik nora saniey said...

cik lijah spe OP cik lijah?nice pic la..bg link bleh?

Chocolate Strawberry said...

saya suka betul la post neh . nampak bersahaja, seronok baca tentang perihal kasut kawen. like like like :)))

dhiera said...

kak lijah dgn hubby memang pengantin sempoi. mana ad majlis tak habis lagi pengantin nak pegi cuci pinggan. aihh... suke!

nia said...

awesome gile! sukalah. janji selesa kan.

May Maisarah said...

Kak lija!!!! baru jumpe belog akak! ingat saya lagi tak???? anyways, congratsss akak! moge gembira dan bahagia sentiasa. cantik sangat gambar tu semua!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...