Sunday, June 30, 2013

POST 272: I'm Back...!!!!

Assalamualaikum....

Knock! Knock!
Ada org tak..?? hahaha...sket punya lama da tak menulis...
hampir setengah tahun gituu.....
ramai gak e-mail dan inbox saya encourage utk terus menulis...
"inspired..." katanya...
"insyaallah.." saya membalas...

akhirnya...alhamdulillah...
diberi kesempatan utk menulis.....
banyak la yg berlaku since last updates...
tak sabar nak story...*winkwink*
mana taknya, saya budak baru belajar...
belajar nak jadi wife, jadi ibu, jadi menantu..
macam-macam pengalaman ada....
mudah-mudahan segalanya dipermudahkan.....amin...

oh, percaya tak...??
at last....saya da berenti kerja....
now, i am a full time housewife...YIPPIE!!
thanx hubby....ni memang the best gift ever...!!
duduk rumah goyang kaki.....tengok tv....
Haha...kidding..!!
keje housewife lg mencabar tau dr my former job as an engineer...
kena buat keje dari keje2 CEO sampai keje2 pencacai nih...haha

dan tak lupa....*menjahit*...
part-time businesswoman.....
jemput like online shop saya.....
https://www.facebook.com/ZahraVeil


set veil dan shawl zahra veil
(klik gambar untuk ke fb fanpage zahra veil)
gambar kredit to rieastudio.com dan fb nurlaily mahmud



bagi bride yg baru menceburi bidang penulisan....
selamat menulis....
"ingat, kahwin itu mudah...."
so, semoga segalanya dipermudahkan....

entry pertama tahun ini...
mudah-mudahan esok saya menulis entry baru....amin....!

8 comments:

Cheida_Mymee said...

hahaha lama x nmpk cik lijah menulis...
welcome back..
owh zahra veil nnt sy add

Nursaila Norman said...

as'salam lijah..lama x singgah sini sebab awk pun lama x menulis..akhirnya ada jgk entry dari awk :) selamat menjadi suri rumah :))

aNNor said...

welcome back cik puan lijah...baby dah besor??

Glory jane said...

congrats lija.... syok nye jadi housewife plus bznesswomen.. hehe. goodluck

::Aja:: said...

Kak lijah..syioknye jd housewife..leh jaga ank sndiri.huhu...apa2 pon..sila la kmbali menulis yek..hehe

Hazimi Haidzir said...

welcome back lijah. seronoknya jd housewife. teringin sgttttt tapi tapi hahah byk betul tapi nye :p

can't wait to hear another update from u.yeay

dylla.mydesign said...

As salam cik lijah..yep2..lme xnmpk updates...anyhow, betulll ...u're my 1st inspiration for DIY n skang sgt pelan2 nk design shawl n veil utk dijuall..hopefully can be like u.. already liked ur fanpage... ^^

ambe said...

dah baca blog ni dari post prtamatama dari blum ade bf smpai dah jadi tunang org:D plis teruskan menulis :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...